Не е ни во Грција, ни во Шпанија: Прогласена најубавата плажа во Европа

Малата Британска плажа Росили Беј во Свонси, Велика Британија е прогласена за најубава плажа во Европа, според туристичкиот магазин Suitcase Magazine.Оваа плажа ги победи сите грчки плажи и плажите во Коста Де Сол во Шпанија. Опишана е како област со прекрасна природа, опкружена со песочни дини и ридови.Росили Беј се најде и во првите десет во листата на најубави плажи во светот, а својата популарност ја стекна во 2012-та година, за време на Олимписките игри во Лондон.

Погледнете ја оваа несекојдневна убавина:

No comments

Powered by Blogger.