Оваа комбинација не е ни за по дома, а пејачката вака облечена прошетала низ град

ПИШУВА: ТОЧКА

Папараци ја снимиле пејачката во прошетка до продавница, и не е никакво изненадување што била во центарот на вниманието.

Кеша сметала дека оваа искината маица е одличен избор за одење во продавница и без срам се прошетала пред папараците.Хеланките ги разбираме, папучите онака, но маицата е недостојна дури и за по дома. Сепак, Кеша гордо ја прошетала, а била во придружба на својот помлад брат, кој очигледно воопшто не размислувал за својата облека, но покрај неговата сестра успеал да изгледа како господин...Секако, разбираме дека постои и претерување од другата страна, како девојките кои ни до контејнер не излегуваат без шминка бидејќи „никогаш не знаеш кого можеш да сретнеш“, но и овој екстрем е подеднакво лош.


No comments

Powered by Blogger.