Пилотот си разговарал со контролорот на лет за времето: Следниот момент сите патници биле мртви

Пишува: Точка

Авионот полетал од Чикаго за Канада, а сите жртви од падот биле возрасни луѓе, било наведено од канцеларијата на шерифот, од каде не ги навеле идентитетите на жртвите.

Во падот на авионот на авиокомпанијата "Цесна", на северот на американската држава Висконсин, загинале шест лица.

Како што било соопштено од канцеларијата на окружниот шериф, авионот се урнал во близина на градот Филипс.

Авионот полетал од Чикаго за Канада, а сите жртви од падот биле возрасни луѓе, било наведено од канцеларијата на шерифот, од каде не ги навеле идентитетите на жртвите.

Инспекторите од националниот Одбор за безбедност во сообраќајот навеле дека пилотот на авионот и контролорот на летот воделе разговор за "локалните временски појави", а како што се наведува, кратко потоа, авионот паднал.

No comments

Powered by Blogger.