Твитерџиите се опседнати со бебиња кои личат на Џон Леџенд, а Криси Тајген реагира во нејзин стил

Изгледа дека многу бебиња низ светот личат на Џон Леџенд. Последниве неколку дена, огромен број луѓе на Твитер објавуваат слики од бебиња кои личат на пејачот.Не требаше долго време за тоа да стане вирално и сите твитерџии да се „оптеретат“ со ова откритие.
Станаа толку вирални, што дури и самиот Џон Леџенд мораше да забележи дека се во право.
А, наскоро се вклучи и Криси Тајген во нејзин стил:
„За последен пат, ЏОН личи на бебе, па затоа многу бебиња личат на него и престанете да ми испраќате слики од бебиња што личат на Џон“ – напиша таа на нејзиниот Твитер профил.


No comments

Powered by Blogger.