ASOS не ги сокри стриите на моделите во новите бикини фотки

ASOS е онлајн бренд кој секое лето ги преплавува социјалните мрежи со прекрасни костими за капење.\

Оваа година реши тоа да го направи заедно со нефотошопираните стрии на моделите.
Купувачите беа и повеќе задоволни што конечно природното го направија нормално.
„Тоа што ASOS не ги сокрија стриите на нивните модели во бикини ми дава толку многу надеж, погледнете колку се прекрасни,“ гласеше само еден од многуте позитивни коментари.
No comments

Powered by Blogger.