Како се подготвуваше Гал Гадот за улогата во „Wonder Woman“?За да бидете суперхерој во некој филм треба да бидете во одлична физичка кондиција. За повеќето актери тоа значи сериозен тренинг. Гал Гадот не е исклучок, таа била под строг режим за да се подготви за нејзината улога.

Друга работа што оваа актерка ја прави суперхерој во реалниот живот е што во текот на снимањето на акциониот филм била пет месеци бремена. Гал ја роди ќеркичката Маја во март годинава.

No comments

Powered by Blogger.