Wonder Woman награден за најдобар трејлер

Хитот на Warner Bros. што ги освојува киноблагајните ширум светот ја освои и првата официјална награда.Филмот Wonder Woman е добитник на наградата Golden Trailer.

Трејлерот "What She Is" за приказната зад главниот лик, што излезе во март, ја освои наградата за најдобар трејлер во категориите Best of Show и Best Fantasy/ Adventure на 18. Доделување на наградите.

"What She Is" беше првото запознавање со Themyscira и им даде на гледачите појасна идеја за приказната за потеклото на хероината, како и претставување на ликот на Doctor Poison.

Трејлерот беше номиниран и во категоријата Best Blockbuster Trailer, но изгуби од еден друг филм за опасна жена, Atomic Blonde.

No comments

Powered by Blogger.