Најплатените модели на Victoria’s Secret

Некои од најпознатите модели во светот, за само една прошетка на пистата, заработуваат и по неколку милиони долари. Forbes направи листа на најплатените модели на Victoria’s Secret, за 2016 година.Еве кои имиња се меѓу првите пет:

1. Адријана Лима – 10,5 милиони долари2. Кендал Џенер – 10 милиони3. Џиџи Хадид – 9 милиони4. Лју Вен – 7 милиони5. Алесандра Амбросио – 5 милиони долари.
No comments

Powered by Blogger.