Интернетот го иссвирка новиот постер за „Spider-man: Homecoming“

Премиерата на „Spider-man: Homecoming“ е закажана за 7 јули. Додека обожавателите грицкаа нокти од трејлерите и со нетрпение го очекуваа филмот, новиот постер им изнуди поинаква реакција.Сите сѐ уште со нетрпение ја очекуваат премиерата, но не мислат да го премолчат разочарувањето од новиот постер, а многумина од нив и решија да го подоправат.

No comments

Powered by Blogger.