Најпопуларниот веренички прстен според Pinterest за 2017

На Pinterest постојатно се прават некакви анализи за популарноста на производите, накитот, облеката, па така, за 2017-та веќе се знае кој е најпопуларниот веренички прстен за 2017.

Доаѓа во розово-златна боја, со еден едноставен овален дијамант.Прстенот ѝ припаѓа на девојка по име Силвија Билоне и е изработен по нарачка, само за неа.

No comments

Powered by Blogger.