Камп приколка од соништата: Happier Camper

Image result for Change your entire camping game up with the Happier Camper

Обожавате да патувате, а сепак да ја имате удобноста на домот? Happier Camper е камп приколка од соништата што може да се трансформира во простор во кој може да се сместат пет луѓе за спиење и има функционално лавабо со одвод. Сонот на секој кампер!

No comments

Powered by Blogger.