Сите моменти кога Џорџ и Амал Клуни нè натераа да веруваме во љубов

Џорџ и Амал Клуни се чини дека се пар кој како да излегол од рајот, како лонче и капаче кои совршено се вклопуваат едно во друго.Откако стапија во брак во Италија во 2014-та година, не се плашат ниту срамат да покажат колку се сентиментални, заљубени еден во друг и општо најмодерно, софистицирано дуо.

И секако, имаат очи само за себе и никој друг.

Во чест на раѓањето на плодот на нивната љубов, близнаците Ела и Александар, да се потсетиме на нивните најдобри заеднички моменти:


No comments

Powered by Blogger.