Ед Ширан во Carpool Karaoke со Џејмс Корден

Вчера лондонските улици беа мошне примамливо место, токму затоа што Ед Ширан заедно со Џејмс Корден си се возеа во неговиот џип и си пееја караоке. Сѐ започна со „Shape of you“, продолжи со „Sing“ и „Will Your Mouth Still Remember the Taste of my Love“.Тие двајца ги испочитуваа и другите музичари, па без проблем испејаа и неколку песни од Џастин Бибер и One Direction.

Она што беше најинтересно е што се натпреваруваа чија уста ќе собере повеќе чоколади. Погледнете во видеото кој беше победникот.

No comments

Powered by Blogger.