Криси Тајген: Сѐ на мене е вештачко, освен образите

Пишува: Кајгана

Една од најпознатите манекенки и сопруга на пејачот Џон Леџенд откри дека поминала низ многу естетски операции на лицето и телото.„Сѐ на мене е вештачко, освен образите“, призна Тајген.

Потоа со раката покажа на челото, носот и усните и рече „Вештачко, вештачко, вештачко.“Освен пластичните операции на лицето, Криси Тајген призна дека направила и неколку зафати на телото.

„Направив липосукција на надлактиците пред девет години и тоа беше најглупавото нешто што сум го направила, но не жалам бидејќи се чувствувам посамоуверено“, рече манекенката.

No comments

Powered by Blogger.