Кој ќе попушти прв: Веган или зависник од брза храна?


Девојка која се храни според веганска диета и девојка која обожава пица, хамбургери и чипс прават размена на мени. Која од нив нема да издржи да ја јаде храната на другата и ќе посака нешто од нејзиното редовно мени?

No comments

Powered by Blogger.