Фчерашни упаѓаат во Влада откако оградата е тргната


"Фчерашни новости" и оваа недела ќе ве дружат на "Телма". Еве што ќе гледате во епизодата 29 од втората сезона на најгледаната забавна емисија во македонскиот етер...

• Фчерашни пред СЈО: Што прави таму група на граѓани?

• Фчерашни упаѓаат во Влада откако оградата е тргната

• Ќе ги гледаме Јована и Петар, за Лешник не е баш сигурно

Она што е сигурно е дека "Фчерашни новости" и неделава може да ги гледате во 19:10 часот на "Телма". Останете така!

No comments

Powered by Blogger.