Доказ дека не треба да им верувате на фотографиите објавени на социјалните мрежиКолку креативни можеме да бидеме кога станува збор за фотографиите што секојдневно ги објавуваме на социјалните мрежи?

Bored Panda направи галерија од такви примери на дигитална манипулација, кога фотографите користат посебни трикови за да се добие очекуваниот ефект.No comments

Powered by Blogger.