Цивил објави ексклузивни фотографии од крвавиот напад врз пратеникот Зијадин Села во Собрание

Пишува: Точка

ЦИВИЛ – Центар за слобода објави ексклузивни фотографии од крвавиот напад на Собранието на 27-ми април.

На фотографиите е групата напаѓачи на пратеникот Зиадин Села.Според доверливи извори, едно лице кое се наоѓа на овие фотографии сè уште не е идентификувано.

ЦИВИЛ ги повика институциите да ги извршат своите законски обврски и да ги приведат извршителите, организаторите и нарачателите на овој акт на тероризам.
No comments

Powered by Blogger.