Зло кое оди: Шведски турист со сета сила шутнал собарка во глава

Пишува: Точка
Овој скандал се случил во неименуван хотел во летувалиштето Сончев брег во Бугарија.

Шведски турист кој го напуштал хотелот, во глава шутнал постара жена, инаку собарка, а несреќницата паднала "како свеќа".
Полицијата веднаш го уапсила Швеѓанецот кој од чиста мира ја нападнал собарката.

No comments

Powered by Blogger.