Кога Владимир Путин ќе се појави на роденденПрвиот човек на КГБ за Источна Германија од 80-тите години, Лазар Матвејев го прослави својот 90 роденден. На скромната прослава се појави и Владимир Путин, на кого Лазар му бил надреден старешина во Дрезден, пишува Sputnik.

No comments

Powered by Blogger.