Филмски премиери закажани за јуни

За јуни се закажани интересни филмски премиери кои веќе подолго време ги очекуваме. Што не треба да пропуштиме за овој месец?1.Wonder Woman


Македонска премиера: 1 јуни

2.Baywatch


Македонска премиера: 1 јуни

3.The Mummy


Македонска премиера: 8 јуни

4.Cars 3


Македонска премиера: 15 јуни

5.All Eyez On Me


Светска премиера: 16 јуни

6.Rough Night


Македонска премиера: 22 јуни

7. Transformers: The Last Knight


Македонска премиера: 22 јуни

8. Despicable Me 3


Македонска премиера: 29 јуни

9.The House

Македонска премиера: 29 јуни

No comments

Powered by Blogger.