Дрејк со најмногу награди во една вечер

Дрејк го собори рекордот за најмногу освоени награди во една вечер на Billboard Music Award. Тој си замина дома со вкупно 13 Billboard Music Award награди.За сето време на сцената тој успеа да флертува со Венеса Хјуз, отворено да и се воодушевува на Ники Минаж и да зборува за виолетовото сако на татко му.

Дрејк ги собра наградите за најдобар изведувач, албум, најзгоден изведувач, најпродавана песна, најстримувана песна, најдобра R&B песна, најдобра R&B соработка, најдобар рап изведувач, најдобра рап турнеја, најдобар рап албум и најдобар машки изведувач со што ја помести Адел од првото место за најмногу освоени награди во една вечер.
A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

No comments

Powered by Blogger.