Обама и Трудо повторно на муабетче

Поранешниот американски претседател Барак Обама и канадскиот премиер Џастин Трудо се чини како да ги провоцираат медиумите со уште една средба по огромното внимание што го привлече нивното минато среќавање.



Трудо објави слика од двајцата на Twitter и се заблагодари за разговорот со поранешниот американски претседател.
Посетата на Канада со цел да одржи говор Барак Обама ја заврши со опуштено муабетче со новиот BFF, а медиумите и интернетот си најдоа плодна почва за шегување.

No comments

Powered by Blogger.