Јапонски производи за убавина или направи за мачење?

Девојчињата се синоним за убавина, но девојките од Јапонија се познати по прекрасната кожа, фризури и посветеноста кон својата убавина. Пред да помислите дека тие порцелански лица се должат на платични операции погледнете ги следниве производи за убавина со кои Јапонките секојдневно се користат.Огромни гумени усни за послабо и помладо лицеПанделка за растегнување на скалпотТренер за понасмеано и поведро лицеМаска за затегање на лицето и губење на подбрадокотИсправувач на носотНаправа за кревање на носотНаправа за вежбање на трепките

No comments

Powered by Blogger.