Некогаш и сега: Пријателства што траат со децении

Вистинските пријатели се реткост и најголемо богатство во животот. Одржувањето на овие врски во текот на години, па и децении е непроценливо и тие луѓе стануваат важен дел од животот и се семејството кое го бираме за себе.

Овие луѓе останале пријатели со децении и ги зачувале спомените низ фотографии, од детството до денес.
No comments

Powered by Blogger.