Таа сакала добро да биде запомнета на својата матурска прослава, но сепак ги згрозила пријателите!

Пишува: Точка

Колку е сето ова бизарно, дефинитивно е излишно да се говори, иако оваа девојка вели дека сè што сака е во иднина да работи како организатор на погреби...

17-годишна ученичка од Њу Џерси на својата матурска прослава се појавила со целокупен невообичаен перформанс којшто ги изненадил сите нејзини пријатели, но и целиот свет.

Во контекст на нејзината желба во иднина да стане организатор на погреби, оваа девојка изнајмила возачи коишто на прославата ја довеле во погребален автомобил. А потоа таа грациозно зачекорила од мртовечкиот сандак, облечена во макси син фустан додека во своите раце држела букет цвеќе.

- Секогаш бев мирна на училиште, така што луѓето од мене вакво нешто со сигурност не очекувале, изјавила таа на крајот.

Бизарно или не, пресудете сами:

No comments

Powered by Blogger.