Реакциите на нашиот, хрватскиот и словенскиот коментатор за голот на Чупиќ во последна секунда

Вчера до последна секунда беше тензично. Но, голот на Чупиќ ги натера црвено-црните да паднат во транс.А, истото важеше и за коментаторите.

Покрај нашиот, реакциите на хрватскиот и словенскиот коментатор се нешто што мора да го слушнете:


По којзнае кој пат, победничкиот гол на Чупиќ:

No comments

Powered by Blogger.