Бебе ги направи првите чекори неколку минути по раѓањето

The tiny baby defied the hospital worker's belief as she took to her little feet and walked 
Пишува: Црнобело

Новороденче ги остави во неверување докторите и медицинските сестри, откако успеа да изоди неколку чекори, само 5 минути по излегувањето од стомакот на мајката.

No comments

Powered by Blogger.