Кој е посилен, крокодилот или анакондата? Погледнете ја борбата на двете најсмртоносни ѕверови во природата


Снимката која осамна на интернет може слободно да се нарече борба на титаните.

Крокодилите сами по себе изгледаат застрашувачки, но некои змии изгледаат многу поопасно, што во овој случај се испоставило како точно.

Оваа снимка која осамна на интернет слободно можеме да ја наречеме борба на титаните.

Ако никогаш не сте виделе како огромна дебела анаконда со своето масовно тело дави крокодил, еве идеална прилика за тоа.

На снимката може да се види како змијата чудовиште се завиткала околу несреќниот крокодил, во обид да го удави, додека во исто време жив го јаде.

Погледнете го видеото, и уверете се сами во ѕверската моќ на анакондата.

No comments

Powered by Blogger.