ВО ЖИВО: Пречек на европските шампиони

Image result for vardar ehfcl

Европските шампиони, ракометарите на Вардар, по историскиот успех и освоената титула на завршниот турнир во Келн на прослава во Македонија. Пречекот на новите спортски херои е организиран на Плоштадот Македонија.

No comments

Powered by Blogger.