Обични мажи ја пробуваат диетата на Крис ПратДечките од BuzzFeed постојано пробуваат нови предизвици и нивниот најнов подвиг е обид да се хранат според диетата на актерот Крис Прат.

Зошто го избраа него? Бидејќи од обичен дечко се претвори во суперзгоден херој.

No comments

Powered by Blogger.