Комбинации со шорцеви со висок струк (фото)

Пантолоните и шорцевите со висок струк се во тренд веќе неколку сезони.Но, ова лето може да се каже дека ќе биде запаметено по доминацијата на шорцевите со висок струк.

Тие се дел од речиси сите летни колекции на познатите модни куќи, претставувајќи одличен избор како за дневна така и вечерна комбинација.

Кога е во прашање материјалот, слободата е голема па тука е тексасот, свилата, памукот, сатенот...

Во продолжение погледнете како можете да го комбинирате секој модел од секаков материјал за секаква пригода:


No comments

Powered by Blogger.