Седум пратеници од коалицијата на ВМРО - ДПМНЕ учествувале во отварањето на вратата на Собранието


ИЗВОР: ТВ ТЕЛМА

Седум пратеници од коалицијата на ВМРО ДПМНЕ знаеле или учествувале во отварањето на главната собраниска врата за демонстрантите на 27-ми април покажуваат снимките до кои дојде телевизија Телма.

Во целата акција за влез во Собранието според нашите извори учествувале вработени од Агенцијата за разузнавање, АРМ и УБК. На снимките се гледа како дел од пратениците ги насочуваат демонстрантите во различни насоки во Парламентот откако пратениците Василевски и Мукоски ја отвараат вратата.

Топ Тема на Ваша Страна истражуваше и ги има снимките за дел од лицата кои од надворешна страна се обидуваат насилно да влезат, а се вработени или во УБК или во АРМ.

ВИДЕОNo comments

Powered by Blogger.