Каде се запознале Кит Харингтон и Ед Ширан?

Не секое добро пријателство започнува во училишните клупи или кога некој ќе ве одбрани од силеџии. На некои пријателства им треба плодна почва за да пораснат или во случајот на Ед Ширан и Кит Харингтон малку нечиста и незгодна средина.Актерот кој е познат по улогата на Џон Сноу во The Game of Thrones откри како тој се запознал со Ед Ширан во The Late Late Show.

No comments

Powered by Blogger.