Тајно снимен шокантен масонски ритуал: Испливале детали за кои нема да верувате дека се можни

Пишува: Toчка

На интернет кружи снимка од принесување на жртва снимена со помош на скриена камера, за која се тврди дека е направена во масонски храм во Турција.
Снимката прикажува жртвување на коза на олтар со сатанистички симболи, а очигледно е дека човекот кој снимал го ризикувал сопствениот живот.
Во првиот дел од снимката две лица минуваат низ масонската церемонија на примање и се заколнуваат на верност на ѓаволот. Потоа, се прикажува принесување на жртва на олтарот, а лидерот на целата церемонија дури и ја пие крвта на убиената коза.
Поранешниот член на оваа заедница направил друга снимка, каде се објаснува како се иницираат припадници на 33. ранг на масонеријата. Овој член предупредува дека членовите на организацијата не смее да го сакаат Исус Христос, иако се тврди спротивното.

No comments

Powered by Blogger.