Снимката која Тито ја забранил поради пудлиците и Италија

Оваа снимка прво била забранета, а потоа била целосно заборавена дека постои.Снимката е од 3. април 1975 година, при обраќањето на Тито на јавноста, но од лаењето на неговите пудлици не се слуша речиси ништо.

Меѓутоа, Тито забранил да се види објавата, бидејќи во него се слуша и неговата „непримерна” изјава за италијанската влада.

No comments

Powered by Blogger.