Први фотки од тропскиот меден месец на Пипа Мидлтон и Џејмс Метјус

По луксузната, раскошна свадба во домот на нејзините родители, Пипа Мидлтон и нејзиниот сопруг, Џејмс Метјус, моментално уживаат на својот меден месец како од бајките.Веќе знаеме дека за одмор го одбраа ресортот „The Brando Resort“ во Француска Полинезија, место кое изгледа како да е излезено од рајот.

Парот таму моментално ужива на плажите на островот Тетиароа, остров кој дел од ланецот острови на Француска Полинезија сончајќи се и испробувајќи водени спортови на бели песочни плажи, до тиркизни кристални води.Pippa looked chic in a  AUD $798 (£464) Kate Spade dress and black espadrilles believed to be by Spanish label, Castaner (she is pictured here after enjoying a three-hour lunch)

The seaplane company staff told Daily Mail Australia that the high profile duo had booked under a different name; the pilot had no clue they were coming

The grinning newlyweds were led onto the jetty by a member of staff before boarding the plane
Click to enlarge image 01.JPG

No comments

Powered by Blogger.