Десетте најпиратирани филмови на неделата

Torrent Freak ја објави најновата листа на најсимнувани филмови на BitTorent за изминатата недела. На врвот се наоѓа Ghost in The Shell, а по него следуваат xXx: Return of Xander Cage и Logan.На листата има два нови филмови за разлика од изминатата недела, тоа се xXx: Return of Xander Cage и Gifted.

Вака изгледа целосната листа:

1. Ghost in The Shell

2. xXx: Return of Xander Cage
    
3. Logan

4. Kong: Skull Island

5. Gifted
           
6. Split

7. Fifty Shades Darker

8. The Fate of the Furious

9. The Boss Baby

10. Get Out

No comments

Powered by Blogger.