Филмски грешки кои не можат да се поправат ниту со дигитални ефекти

Image result for 10 Movie Mistakes That Even Digital Effects Couldn't Save

Дигиталните ефекти во филмовите се навистина неверојатни, но дури ни тие не можат да ги поправат филмските грешки.

Screen Rant направи видео компилација од десет филмски грешки кои не можат да бидат поправени без оглед на тоа колку се успешни дигиталните ефекти.

No comments

Powered by Blogger.