НБА ѕвездите читаат злобни твитови за себе


Џими Кимел објави ново видео во кое славните НБА ѕвезди читаат злобни твитови за себе. Во годинешното видео ќе ги видите Џејмс Харден, Меџик Џонсон, Џеј Вилијамс, Шекил О’ Нил и други.

No comments

Powered by Blogger.