(ВИДЕО) Рангелова: Осомничена сум за организирана уплата на име на ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) Рангелова: Осомничена сум за организирана уплата на име на ВМРО-ДПМНЕ
Пишува: А1on

Ме повикаа во СЈО само за да ми кажат за што сум осомничена, но не ми дадоа да ги видам доказите.

Осомничена сум за организирање уплата во 2010-та година, рече пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова.


– Остана на тоа, исказ ќе дадам следен пат, кога ќе ми биде овозможено да ги видам доказите, кажа Даниела Рангелова.

Таа изјави дека во 2010 година не била на никаква функција во општинскиот комитет во Центар, но се сомничи за организирање на пополнувањето уплатници за да влее пари во буџетот на ВМРО-ДПМНЕ.

No comments

Powered by Blogger.