Инстаграм профили кои ќе ве натераат да патувате почесто

Зависниците од патувања во последно време почнаа да водат фото-дневници на Инстаграм, и веруваме дека токму сите тие живописни, авантуристички фотки ќе го разбудат туристот во вас.Ако мислите да испланирате некое далечно патување или кратка екскурзија, сигурно ви треба мала мотивација и поттик.

Доколку пак немате одредено дестинација, а сакате да побегнете од секојдневната рутина, Инстаграм е вистинското место да ја пронајдете.

Поточно, овие 16 патувачки профили:

@LOIC80L

@DOYOUTRAVEL

@GYPSEA_LUST

@KELLYALACK

@_ITSBEAUTIFULHERE

@BEAUTIFULDESTINATIONS

@TARAMILKTEA

@MURADOSMANN & @NATALYOSMANN

@WALLTRAVELED

@FINDUSLOST

@PRETTYLITTLELONDON

@CALSNAPE

@WONDERFUL_PLACES

@THEPRETTYCITIES

@ANNSTREETSTUDIO

@POLABUR

No comments

Powered by Blogger.