По големиот успех на ракометарите на Вардар, Македонија слави на улицитеИлјадници граѓани, по историскиот успех на РК „Вардар“ во Лигата на шампионите, масовно почнаа да се упатуваат кон Триумфалната капија и кон плоштадот Македонија.

Низ скопските улици одекнуваат сирени од автомобили и се виорат македонските знамиња.

No comments

Powered by Blogger.