Четири рецепти за вегетаријански бургери


Вегетаријанската исхрана не значи дека треба да се откажете од бургерите, напротив имате многу интересни и вкусни опции. И на оние кои не се вегетаријанци сигурно ќе им се допаднат овие рецепти за веге-бургери што може да ги внесат како здрава замена во менито.

No comments

Powered by Blogger.