3D принтер за палачинки од соништата

Во време кога американските палачинки сѐ уште ни се новост и уживање, на пазарот се појави принтер кој ќе го понесе ова слатко задоволство кон нови височини.Наместо обичната палачинка за појадок сервирајте форма која наликува на хамбургер а има сладок и добро препознатлив вкус. Принтерот црта со тесто за палачинки директно на загреана плотна.
PancakeBot содава сенки и најразлични тонови за што пореална слика. Овој 3D принтер може да испринта слика од било кој, а вие со сласт да ја изедете. Едноставно зададете му го посакуваниот дизајн и уживајте во готовиот производ.

No comments

Powered by Blogger.