23-годишниот згоден модел кој „ја улови“ Кортни Кардашијан (38)

Ријалити ѕвездата од кланот Кардашијан, Кортни, е мајка на 3 деца и има 38 години, но тоа не ја спречи да си најде згоден млад модел за опуштена врска.По разделбата од Скот Дисик, таткото на нејзините 3 деца, ова е прво појавување на Кортни со партнер во јавноста.

Уште кон крајот на 2016-та беше фотографирана со истиот модел како напушта хотел во Калифорнија, но сега очигледно веќе не се кријат.

Инаку, се работи за младиот, 23-годишен Јунес Бенџима, модел со потекло од Алжир.

Солиден избор за „опуштена врска“:

Kourtney's new boyfriend is a boxer and model


No comments

Powered by Blogger.