12 славни парови кои ги побиваат стереотипите

Понекогаш, за да бидеме среќни, едноставно ни треба поголема самодоверба и спротивставување на стереотипите.
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-001.jpg
Време е да престанеме да даваме толкаво значење на висината, годините и социјалниот статус.
Овие 12 славни парови се одличен пример дека љубовта ги победува стереотипите:

1. Парови кои не се грижат за висината

Мери Кејт Олсен (157cm) и Оливер Саркози (190cm).
Даниел Редклиф (165cm) и Ерин Дарк (170cm).
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-01.jpg

2. Парови кои не се грижат за годините

Тилда Свинтон и Сандро Коп (18 години разлика)
Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас (25 години разлика)
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-02.jpg

3. Парови кои не се грижат за социјалниот статус

Мет Дејмон и Лучиана Баросо – се запознале во бар, во кој Лучиана била келнерка.
Хаакон и Мет Марит – Хокон е принцот на Норвешка, додека Мете Марит порано била келнерка. Дури и му родила дете на криминалец кој бил замешан во зделки со дрога.
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-03.jpg

4. Парови кои не ги дели ниту работа која бара често патување

Шакира и Жерар Пике
Ева Мендес и Рајан Гослинг
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-04.jpg

5. Парови кои не се грижат за различната националност

Зое Салдана и Марко Перего – Американско-италијански пар
Метју Меконахи и Камила Алвес – Американско-бразилски пар
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-05.jpg

6. Парови за кои физичкиот изглед е неважен

Кејт Бланшет и Ендру Аптон
Кристина Хендрикс и Џефри Аренд
12-slavni-parovi-koi-gi-pobivaat-stereotipite-06.jpg

No comments

Powered by Blogger.