Нова прес конференција на СЈО во 12 часотСпецијалното јавно обвинителство денеска во 12 часот ќе одржи прес конференција.

Досега СЈО има поднесено три обвиненија до судот, а се водат истраги за над 15 случаи кои почнуваат на буквата „Т“. Во тек се повеќе од 60 предистражни постапки.

No comments

Powered by Blogger.