10 финти за препишување без да ве фатат

На сите добро ни е познато лудилото кое настанува непосредно пред тестовите и полагањата, па наместо последните неколку часа да ги трошиме да прочитаме нешто плус, повеќето се обидуваат да смислат генијален начин за препишување.Но, бидејќи препишувањето не го измислиле новите генерации и е многу очигледно, ви требаат добри финти кои професорите нема лесно да ви ги откријат.

Може да пробате 10 со кои шансите да ве фатат се многу мали:
Со молив на дигитронот, секако ако имате реална потреба од дигитронНа салфетка со која си го бришете носот бидејќи сте настинати (никој нема да се осуди да чепне таму)На девојките ова ќе им биде екстремно лесно – под хулахопкиУште една женска финта – во деколтеДоколку ви е дозволено да носите шише со вода...

Ситни, микроскопски букви залепени на пенкалото


Трик со гума за бришење:
И со фластер:
Скриено ливче во сокот:

No comments

Powered by Blogger.