Лана Дел Реј и The Weeknd ја објавија првата заедничка песна

Лана Дел Реј штотуку официјално ја претстави новата песна со The Weeknd на радио станицата на BBC.

„Едноставно помислив дека ќе биде одличен за оваа песна,“ изјави Лана пред премиерата на Lust for Life.Песната не е далеку од препознатливиот стил на Лана, по малку ретро и ноншалантен, но со малку помош од The Weeknd сето тоа добива модерен шарм.

Преслушајте:

No comments

Powered by Blogger.